Суп із сочевиці з беконом
- 1. Сочевиця (помаранчева або зелена) — 200 г
- 2. Бекон або грудинка — 200 г
- 3. Цибуля — 200 г
- 4. Білий батон — половина
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Мелений чорний перець — за смаком
- 7. Рослинна олія для підсмажування — 2 ст.л
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У каструлю налийте 2 л води і доведіть до кипіння.
Сочевицю як слід промийте.
Як тільки вода закипить, всипте сочевицю, зменшіть вогонь і відваріть її до готовності (сочевиця не повинна розваритися і втратити форму, а лише стати м'якше) - це займе приблизно 10-15 хвилин. Коли сочевиця звариться, зніміть каструлю з вогню.
Тим часом цибулю дрібно наріжте.
Бекон або грудинку наріжте невеликими смужками.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте в ньому цибулю до м'якості. Потім додайте бекон або грудинку і добре обсмажте все разом.
Потім додайте цибулю з беконом в каструлю з сочевицею, при цьому залишивши трохи олії, в якому вони смажилися, на сковороді. Посоліть і поперчіть за смаком, ще раз доведіть до кипіння, проваріть 1 хвилину і зніміть з вогню.
Батон наріжте невеликими акуратними кубиками і підсмажте їх до золотистого кольору на сковороді, в якій смажився бекон з цибулею.
Готовий суп розлийте по тарілках, в кожну всипте сухарики.