Млинцевий торт по-рязанськи
- 1. Яловичина відварна — 500 г.
- 2. Капуста — 100 г.
- 3. Млинці — 10 шт.
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Цибуля — 1 шт.
- 6. Варений рис — 5 ст. л.
- 7. Вершкове масло — 50 г.
- 8. Сметана — 250 г.
- 9. Сіль — 0,5 ч. л.
- 10. Перець чорний мелений — 2 г.
- 11. Кріп — 20 г.
- 12. Яйця варені — 5 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварну яловичину пропустити через м'ясорубку. Цибулю і моркву почистити. Цибулю - дрібно нарізати, моркву - натерти на дрібній тертці. Капусту нашаткувати.
Цибулю пассирувати, додати натерту морквину. Обсмажити все разом. Додати капусту. Обсмажити ще небагато. Дати охолонути до кімнатної температури.
З'єднати овочі, варені яйця, очищені і натерті на дрібній тертці, відварений рис. Додати 150 г. сметани, сіль, прянощі. Перемішати.
Форму для випічки змастити вершковим маслом. Викласти перший млинець, нанести шар начинки. Продовжувати поки не закінчаться млинці і начинка. Верх змастити сметаною, що залишилася.
Поставити в духовку, встановити температуру в 170°C. Запікати 20 хв.
Посипати подрібненим кропом.