Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо європейська м'ясо зима › Салат з шинкою і яблуками
Салат з шинкою і яблуками

Салат з шинкою і яблуками

Салати є однією з найпопулярніших закусок на українському столі. Жодне святкове застілля або звичайний сімейний обід не обходиться без цієї традиційної страви. Завдяки поєднанню різних продуктів і заправок можна домогтися незвичайних, часом навіть несподіваних смакових ноток. Пропонуємо випробувати легкий і ситний салатик одночасно, який здивує Вас неповторним смаком. Не дивлячись на велику кількість компонентів, він дуже простий і швидкий у приготуванні. Страви, у складі яких є яблуко, завжди виходять соковитими, свіжими і хрусткими. Рекомендуємо використовувати кислі або кисло-солодкі сорти, такі як семеренко, антонівські. При бажанні маринований огірок можете замінити свіжим.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Шинка — 200 г.
  2. 2. Картопля — 200 г.
  3. 3. Стебло селери — 100 г.
  4. 4. Огірки мариновані — 100 г.
  5. 5. Яблука — 140 г.
  6. 6. Салат зелений — 60 г.
  7. 7. Майонез — 30 г.
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Шинку нарізати кубиками. З огірків злити рідину. Нарізати їх кубиками або соломкою.

  2. Селеру помити і нарізати кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.