Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо українська весна › Свинина "Святкова"
Свинина "Святкова"

Свинина "Святкова"

Пропонуємо вашій увазі чудову страву "Свинина святкова". Приготувавши її, ви можете доповнити свій святковий стіл ще однією стравою або, якщо ви не чекаєте ніякої званої вечері або обіду, просто запекти свинину для своєї сім'ї. При цьому до святкового м'яса підійде маса гарнірів, а також через деякий час вона стане для вас відмінною холодною закускою. Але ми все таки рекомендуємо їсти страву гарячою. Соус додасть м'ясу надзвичайно пікантного смаку. А пряна гвоздика тільки підкреслить його. Ви тільки уявіть свинину з духовки - гарячу, просочену цим божественним соусом з вишневого джему, меду і лимона, вона буде танути в роті!

Кількість порцій 5
Час приготування 65 хв

  1. 1. Філе свинини — 1 кг.
  2. 2. Вишневий джем — 2 ст. л.
  3. 3. Мед — 2 ст. л.
  4. 4. Лимонний сік — 2 ст. л.
  5. 5. Бутончики гвоздики — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати вишневий джем, мед і лимонний сік.

  2. У свинині зробити розрізи, по діагоналі, глибиною близько 3-4 мм.

  3. Викласти м'ясо у форму для запікання, посолити. Змастити соусом.

  4. У ромбики вставити по бутончику гвоздики.

  5. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°С протягом 45-55 хвилин.