Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо легкий європейська зима › Салат "Олів'є" з печінкою
Салат "Олів'є" з печінкою

Салат "Олів'є" з печінкою

Новорічні свята та інші сімейні торжества, безсумнівно, асоціюються в нашій свідомості з такою ситною закускою як «Олів'є». Ставши нашим старим добрим другом, він не малість встиг набриднути. А як же вдихнути нове життя в цей легендарний салатик? Відповідь очевидна: додати такі інгредієнти, з якими страва не тільки перетвориться зовні і стане більш ефектною на Вашому столі, але й заграє новими, часом навіть несподіваними смаковими нотками. Салат «Олів'є» з печінкою – тому яскравий доказ. Ніжна печінка, вимочена в молоці, а потім обсмажена в маслі, відмінно поєднується з традиційними для цього салату відвареною картоплею і яйцем. Хрустка ріпчаста цибуля додає пікантну свіжість.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Печінка — 200 г.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 80 г.
  3. 3. Картопля — 200 г.
  4. 4. Майонез — 40 г.
  5. 5. Яйце куряче — 5 шт.
  6. 6. Молоко — 500 мл.
  7. 7. Олія рослинна — 10 мл.
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Печінку замочити в молоці на 2 години. Потім обсмажити на олії, охолодити і нарізати шматочками.

  2. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  3. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками або скибочками.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.