Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо українська м'ясо обід › Ледачі голубці
Ледачі голубці

Ледачі голубці

Рецепт звичайних голубців запозичений нами з Близького Сходу. Там люблять додавати в страви найрізноманітніші приправи для гостроти і гіркуватості. Без сумніву, страва виходить дуже соковита і смачна. Але і часу на її приготування потрібно чимало. Щоб загорнути кожен голубець, знадобитися довго старатися. оскыльки існують рецепти лінивих вареників чи відбивних, так само можна скоротити час і на приготування лінивих голубців. Інгредієнти знадобляться ті ж, але тільки не потрібно загортати фарш у листя капусти. Все набагато простіше. При цьому не потрібно їх тушкувати, адже ліниві голубці готують у духовці. Котлетки з начинки покриваються ніжною скоринкою. А якщо ще й полити їх соусом або сметаною, то вийде ще смачніше.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Капуста — 400 г.
  2. 2. Фарш — 400 г.
  3. 3. Рис — 200 г.
  4. 4. Цибуля — 2 шт.
  5. 5. Яйця — 1 шт.
  6. 6. Морква — 1 шт.
  7. 7. Томатна паста — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту дрібно порізати, ошпарити її кип'ятком і дати постояти п’ять хвилин, щоб вона стала м’якшою. Рис відварити в підсоленій воді.

  2. М'ясо прокрутити на м’ясорубці, додати порізану цибулю, рис, капусту, а також яйце. Потім посолити та поперчити. Добре все перемішати.

  3. На змащене деко покласти дрібно нарізану капусту. З отриманого фаршу сформувати котлети. Тим часом обжарити цибулю та моркву, додати томатну пасту розбавлену склянкою води.

  4. Залити соусом голубці та відправити їх в духовку на 40-60 хвилин.