Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо китайська › Фунчоза з овочами і свининою
Фунчоза з овочами і свининою

Фунчоза з овочами і свининою

Вас завжди приваблювала Східна культура, їхні традиції, звичаї і не своєрідна кухня? Вам подобається, як вони незвично поєднують різні продукти в кулінарії? Тоді швидше запишіть собі ще один новенький рецептик. Він вам точно ще не раз знадобиться. Дуже цікава страва - фунчоза. Що це таке? Це досить традиційна страва азіатської кухні (зокрема китайської та японської ). Готують її зі скляної локшини, додаючи різноманітні спеції. У нашій страві покладемо туди ще свинину і овочі для більш насиченого смаку овочі) і , щоб страва була повноцінною (завдяки м'ясу). Для розмаїтості вашої сімейної вечері - це те, що треба.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Свинина — 300 г.
  2. 2. Соняшникова олія рафінована — 150 мл.
  3. 3. Сіль — 1 ч. л.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Перець солодкий червоний — 1 шт.
  6. 6. Цибуля фіолетова — 1 шт.
  7. 7. Часник — 1 зуб.
  8. 8. Кунжут — 1 ст. л.
  9. 9. Фунчоза — 180 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку свинину нарізати тонкими полосочками. Обсмажити свинину, злегка посолити, на розпеченій сковороді в невеликій кількості соняшникової олії. Свинину періодично перемішувати під час обсмажування.

  2. Пока свинина обсмажується, підготувати такі інгредієнти. Моркву почистити і натерти на тертці. Червоний солодкий перець розрізати на половинки, вирізати насіння і перегородки, м'якоть нарізати тонкими полосками. Фіолетову цибулю очистити та нарізати тонкими полукільцями. Подрібнити часник і зелену цибулю.

  3. Коли свинина буде готова, викласти її в миску. Налити олію в ту ж сковороду, де обсмажувалася свинина, і викласти туди нарізану цибулю, моркву і перець. Обсмажити до готовності овочів. Додати в сковороду зелену цибулю і часник. Всипати трішки солі і обсмажити хвилину, постійно перемішувати при цьому. Повернути назад в сковороду до овочів обсмажені шматочки свинини. Перемішувати і готувати на дуже повільному вогні 5 хвилин.

  4. Поки свинина і овочі разом готуються, приготувати рисову локшину. Залити її холодною водою на 3 хвилини, потім воду злити і залити крутим підсоленим окропом ще на 5 хвилин. Через п'ять хвилин окріп злити.

  5. Викласти рисову локшину в сковороду до овочів і свинини. Поставити на повільний вогонь, перемішати фунчозу і готувати так близько 3 хвилин. В кінці всипати кунжут, перемішати ще раз.