Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти м'ясо середній європейська › Свиняча вирізка в кремовому соусі
Свиняча вирізка в кремовому соусі

Свиняча вирізка в кремовому соусі

Не дивлячись на те, що багато хто в наш час віддає перевагу м'ясу курячому, все таки це далеко не єдиний продукт, який люблять, зокрема, чоловіки. Свинина, як і раніше, займає досить почесне місце. І це не даремно. Адже з неї можна зробити дуже багато різних смачних страв, і вийдуть вони не жирні, а навпаки, дуже смачні і при цьому ситні. Свинина в кремовому соусі виходить дуже соковитою і при цьому ніжною на смак. А все завдяки вершкам, які розм'якшують м'ясо. Гриби роблять соус більш ситним і додає свій особливий смак. Подавати таку страву можна не тільки з рисом, а й будь-яким гарніром на ваш смак. Або ж просто з овочами.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. М'ясо (вирізка зі свинини) — 675 г.
  2. 2. Вершкове масло — 30 мл.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Гриби — 250 г.
  5. 5. Біле вино — 125 мл.
  6. 6. Вершки (нежирні) — 180 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Борошно — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розрізати м'ясо на 4 частини. Посолити та поперчити. В сковорідці розтопити масло. Обсмажити шматочки свинини по 8 хвилин з кожної сторони.

  2. Додати подрібнену цибулю та нарізані гриби. При помішуванні на сильному вогні обсмажити протягом 2 хвилин. Розбавити білим вином. Накрити. Тушкувати протягом 10 хвилин.

  3. В цей час в окремому посуді змішати борошно та вершки. Дістати шматочки свинини із сковорідки. Розрізати кожен на 4-5 скибочок. Перекласти на окремі тарілки. Влити суміш борошна та вершків на сковорідку. Помішуючи, готувати до тих пір, поки соус не загусне. Полити свині скибочки соусом. Подавати з рисом та овочами.