Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти морепродукти духовка морепродукти › Креветки по-креольськи
Креветки по-креольськи

Креветки по-креольськи

Так як креветки виловлюють круглий рік, знайти їх в супермаркеті не складе труднощів. Але тут теж є свої нюанси. Термін зберігання їх дуже малий. Тому після того, як їх піймали, їх відразу ж термообробляють і заморожують. У такому вигляді вони і потрапляють в магазини. І саме тому приготувати їх не важко. До того ж і часу потрібно зовсім мало. Креветки по праву вважаються зразком здорової їжі, так як в них є дуже багато речовин, які потрібні людині. Крім фосфору, йоду і натрію в них є ще дуже багато корисних елементів. Також приємно те, що в них мало жирів і багато протеїну, тому приготувавши креветки по-креольски, ви можете їх подавати і до вечері теж.

Кількість порцій 8
Час приготування 25 хв

  1. 1. Оливкова олія — 2 ст. л.
  2. 2. Кмин — 1 ч. л
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Креветки очищені (бажано королівські) — 1100 г
  5. 5. Порошок чилі — 1 ст. л.
  6. 6. Цукор — 1 ч. л.
  7. 7. Суміш перців — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати у великій мисці оливкову олію зі спеціями і ретельно перемішати.

  2. Додати очищені креветки і перемішати.

  3. Викласти креветки на велике деко.

  4. Запікати 10-12 хвилин, до готовності.