![Перлова каша з гарбузом і грибами](https://img2.zakaz.ua/uploade70b85c4c5d4cdfc3ec577af50f044c2.jpg.350x.jpg)
Перлова каша з гарбузом і грибами
Щоб урізноманітнити свій щоденний раціон чимось новеньким і смачненьким, зовсім не обов'язково купувати дорогі делікатеси. Навіть із самих звичайних і доступних продуктів може вийти цікава і головне смачна комбінація. Любителям перлової крупи пропонуємо оригінальний рецепт перлової каші з гарбузом і грибами. На перший погляд дивне поєднання інгредієнтів здивує Вас своєю гармонією смаків. Перловка готується за принципом овочевого різотто. Подавати кашу можна в якості самостійної страви, а також як ситний і поживний гарнір до м'яса. З величезного розмаїття грибів краще всього використовувати свіжі підберезники, вони віддадуть каші свій насичений аромат і золотистий колір.
- 1. Крупа перлова — 300 г
- 2. Гарбуз — 200 г
- 3. Гриби — 400 г
- 4. Сир — 50 г
- 5. Цибуля — 1 шт.
- 6. Часник — 2 зуб.
- 7. Масло вершкове — 50 г
- 8. Бульйон курячий — 500 мл
- 9. Олія рослинна — 30 мл
- 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перлову крупу замочити на ніч або мінімум на 6 годин. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби на олії до м'якості.
Цибулю і часник очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю з часником на рослинній олії до золотистого кольору. Туди ж додати перловку і тушкувати 5-7 хвилин, підливаючи невеликими порціями бульйон.
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Додати гарбуз в сковороду і тушкувати ще 5 хвилин.
Потім додати смажені гриби і перемішати. Додати тертий сир і знову перемішати. Вимкнути вогонь, додати вершкове масло, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин, після чого можна подавати.