Пиріжки з грибами і беконом
Це дуже смачні, з приголомшливим ароматом, просочені беконом пиріжки, які випікають, а не смажать. Для приготування грибної начинки беруть свіжі, сухі або заморожені гриби. Сухі перед приготуванням замочуються, щоб вони стали м'якими, заморожені — розморожуються, вода, що утворилася зливається, свіжі — ретельно очищають і вимивають. Замість лісових грибів можна використовувати печериці, додавши для аромату кілька сушених білих грибів, попередньо замочених на 2 години. Білі гриби з неймовірним ароматом і ніжною текстурою значно змінюють смак грибної начинки з печериць в кращу сторону. Подаються смачні і ароматні пиріжки з грибами і беконом в гарячому вигляді.
- 1. Тісто листкове дріжджове — 300 г.
- 2. Гриби свіжі — 400 г.
- 3. Масло вершкове — 1 ст. л.
- 4. Вершки — 150 мл.
- 5. Бульйон курячий — 1 ст. л.
- 6. Зелень — 2 ст. л.
- 7. Бекон — 4 шматка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 200ºС.
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити гриби, поки вся рідина не випарується. Додати до грибів спеції, влити вершки і бульйон, всипати подрібнену зелень.
Розкачати тісто, розділити його на дві частини, викласти на одну обсмажені гриби, зверху скибочки бекону, накрити зверху другим шаром тіста, трохи притиснути. Зверху змастити розтопленим вершковим маслом. Ножем зробити на поверхні легкі смужки вздовж і поперек тіста.
Поставити деко в духовку на 20-25 хвилин, до золотистого кольору.