Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти гриби російська травневі свята зима › Ніжні млинці з грибною припічкою
Ніжні млинці з грибною припічкою

Ніжні млинці з грибною припічкою

Млинці з припічкою - це млинці з начинкою, але, що не загорнута в млинець, а "припечена" до нього. Такі млинці готуються двома способами. У першому випадку - начинка викладається прямо на гарячу сковороду, а потім заливається тістом. У другому - спочатку тісто, потім припічка. У даному рецепті для приготування відмінно підійдуть печериці, вони добре ріжуться тонкими скибочками (товщиною в пару міліметрів), не вимагають попередньої теплової обробки і швидко готуються, зберігаючи форму і смак. Печериці чистять сухою ганчіркою (не миють). Млинці подають теплими або гарячими до перших страв замість хліба або в якості самостійного блюда разом зі сметаною і зеленню.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйце куряче — 2 шт.
  2. 2. Олія рослинна — 50 мл.
  3. 3. Цукор — 4 ч. л.
  4. 4. Цукор ванільний — за смаком
  5. 5. Борошно пшеничне — 3 ст. л.
  6. 6. Печериці — 6 шт.
  7. 7. Сир твердий — 100 г.
  8. 8. Кріп — за смаком
  9. 9. Молоко — за смаком
  10. 10. Дріжджі сухі — 1 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У мисці змішати 1 куряче яйце, 2 ч. л. цукру, суміш збити вінчиком. Не перестаючи збивати, поступово додати борошно. Влити молоко, перемішати.

  2. Додати ванільний цукор, дріжджі, постійно помішуючи.

  3. Окремо збити білок, додати 2 ч. л. цукру, збити сухим вінчиком до стану піни.

  4. Додати білкову суміш в тісто, влити рослинну олію, перемішати.

  5. Розігріти сковороду з рослинною олією, додати дрібно нарізані гриби, через 2 хвилини додати подрібнений кріп. Вилити тісто на сковороду. На одну половину млинчика викласти тонкі шматочки сиру, згорнути млинець навпіл.