Яловичина «Веллінгтон» із беконом
- 1. Жовток яєчний — 2 шт.
- 2. Філе яловиче — 400 г.
- 3. Гриби — 400 г.
- 4. Бекон — 200 г.
- 5. Гірчиця — за смаком
- 6. Тісто листкове — 200 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Олія оливкова — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до температури 200°C. М'ясо натерти сіллю і перцем.
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити м'ясо з обох сторін по 1,5 хвилини з кожної. Зняти з вогню, змастити м'ясо гірчицею. Остудити.
Гриби нарізати, посолити і поперчити за смаком, подрібнити за допомогою блендера.
Викласти грибне пюре на розігріту сковороду, випарувати рідину.
Застелити поверхню столу харчовою плівкою, викласти на плівку скибочки бекону, так щоб кожна наступна трохи накривала попередню. Зверху розподілити по бекону грибну суміш.
У центр викласти м'ясо, загорнути в рулет. Зав'язати кінці плівки. Покласти в холодильник на 15 хвилин.
Тісто розкачати в квадрат, змастити жовтком краї і середину. Дістати рулет із холодильника, викласти посередині квадрата із тіста. Загорнути тістом м'ясо, защипнути краї. Змастити зверху жовтком, випікати в духовці 35-40 хвилин.