Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Сирна бабка

Сирна бабка

Стародавня і всім відома страва "бабка", яку спочатку робили з картоплі, в наш час все розширює своє коло, з'являються нові рецепти з нових інгредієнтів. Це все говорить лише про те, що ця страва подобається дуже багатьом. Тому і шукають все нові і нові види цієї страви. Бабця із кисломолочного сиру дуже проста у приготуванні. Її в силах приготувати навіть господині з невеликим досвідом. А ось яка вона виходить смачна, описати дуже складно. Тому слід зробити її самим, щоб переконатися в її незвичайному смаку. Бабка з сиру - це відмінний варіант для звичайної сімейної вечері, коли хочеться чимось поласувати з теплим чаєм, какао або молоком.

Кількість порцій 5
Час приготування 80 хв

  1. 1. Сир кисломолочний — 1000 г.
  2. 2. Борошно пшеничне — 2 ст. л.
  3. 3. Яйця — 10 шт.
  4. 4. Вершки 30 % — 0.5 ст.
  5. 5. Родзинки — 200 г.
  6. 6. Ванільний цукор — 1 пакетик
  7. 7. Цукор — 100 - 150 г.
  8. 8. Вершкове масло — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сир пропустити через м'ясорубку, додати борошно, яйця, вершки, родзинки, ванільний цукор, звичайний цукор за смаком, розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати.

  2. Запікати бабку в змащеній маслом формі при 180°С приблизно 40 хвилин.

  3. Охолодити і тільки потім акуратно дістати з форми.