Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Торт "Три молока"

Торт "Три молока"

Відразу видно з назви, що в рецепті використовується три різних види молока. Це згущене молоко, концентроване і вершки. Такий торт дуже калорійний і ситний - подумаєте ви. Але ж хочеться ж іноді побалувати себе коханих чимось дуже смачним і при цьому незвичайним. У цьому рецепті добре поєдналися звичайний бісквіт, який роблять до самих різних тортів, і молочні продукти, які після того, як торт трохи постоїть, просочать весь корж і цим самим зроблять торт дуже насиченим за смаком. Полити зверху торт можна чим завгодно за вашим бажанням. Це може бути теплий шоколад, наприклад, або та ж згущене молоко. Робиться це для того, щоб не було видно дірок від надрізів.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Борошно — 400 г.
  2. 2. Сіль — щіпка
  3. 3. Вершкове масло — 100 г.
  4. 4. Цукор — 450 г.
  5. 5. Молоко концентроване — 350 мл.
  6. 6. Ваніль — 2 г.
  7. 7. Розпушувач — 10 г.
  8. 8. Молоко — 200 г.
  9. 9. Яйця — 5 шт.
  10. 10. Молоко згущене — 400 мл.
  11. 11. Вершки 35 % — 250 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати борошно, сіль та розпушувач.

  2. На маленькому вогні розігріти 200 г. молока, додати масло.

  3. Потім збити яйця з цукром до пишної піни.

  4. До яєчної маси додати борошно з сіллю та розпушувачем, також молочну масу. Ретельно перемішати.

  5. Форму змазати маслом і вилити тісто. Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.

  6. Для просочення потрібно змішати три молока: 400 мл. згущеного, 350 мл. концентрованого і 250 мл. вершків 35%. Також додати ваніль.

  7. Вийняти готовий бісквіт із духовки, зробити глибокі дірочки за допомогою ножа по всій поверхні бісквіта і повільно просочити молочною масою, накрити кришкою і залишити на кілька годин..

  8. Потім покрити будь-яким топінгом або згущеним молоком