![Шоколадний торт із апельсиновим желе](https://img2.zakaz.ua/upload.54288771aa7ac7da8bd7d812563e6947.350x350.jpg)
Шоколадний торт із апельсиновим желе
- 1. Борошно — 250 г.
- 2. Вершкове масло — 180 г.
- 3. Цукор — 3 ст. л.
- 4. Сметана — 3 ст. л.
- 5. Яйце — 1 шт.
- 6. Апельсин — 3 шт.
- 7. Цукрова пудра — 2 ч. л.
- 8. Желатин — 2 ст. л.
- 9. Шоколад (чорний) — 250 г.
- 10. Вершки — 30 мл.
- 11. Апельсиновий лікер — 1 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спершу просіяти борошно. Додати до нього сіль, нарізане шматочками вершкове масло, у борошні посічене в крихту, жовток, сметану і цукор. Тісто вимісити і загорнути в харчову плівку. Відправити до холодильника на 30 хвилин.
Коли тісто охолоне, укласти його у форму, змащену рослинною олією. Вирізати з пергаменту коло, укласти на тісто, і насипати зверху квасолю. Поставити в розігріту до 180°C градусів духовку і випікати 30 хвилин.
Замочити желатин в холодній кип'яченій воді (хвилин на 20). З апельсина зняти цедру, використавши дрібну терку. Вижати з апельсинів сік і трішечки підігріти. Покласти желатин і перемішати, щоб він розчинився. Після того, як суміш охолоне, додати в неї раніш натерту цедру і лікер.
Тим часом, вийняти з духовки форму і прибрати з неї квасолю разом з пергаментом. (Якщо тісто не випеклося повернути ще хвилин на 10 випікатися). Поки тісто охолоджується підготувати форму для желе: узяти нашу основу і змастити дно і борти білком і вилити в нього апельсиновий сік. Дати остигнути желе в холодильнику (мінімум 4 години).
Невеликі шматочки шоколаду викласти в посудину разом з вершковим маслом 80 г. і розтопити на водяній бані, при цьому постійно помішуючи. Додати в шоколадну масу вершки і залишити доки не розчиняться.
Остудити масу до кімнатної температури і перелити її у форму поверх апельсинового желе. Поставити в холодильник на 2 години. І тортик готовий!