Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Рублене тісто

Рублене тісто

Рубане тісто, приготоване за нашим рецептом, дозволить створити вам справжній кулінарний шедевр. Ніжне, м'яке тісто має легку шаруватість. Якщо у вас з'явилося бажання підсолодити ваше життя - використовуєте будь-яку солодку начинку. Отримуєте шикарний незрівнянний на смак десерт. Такого не купите ні в одному супермаркеті. А коли виникає необхідність прокласти шлях до серця вашого коханого - використовуєте для начинки будь-який м'ясний фарш і ваш коханий у ваших ніг. Будьте готові до того, що готувати пироги з нашого тіста доведеться не один раз. Настільки соковитими ніжними і смачними вони виходять. Приємного апетиту!

Кількість порцій 1
Час приготування 50 хв

  1. 1. Борошно — 200 г.
  2. 2. Вершкове масло — 100 г.
  3. 3. Вода — 3 ст. л.
  4. 4. Сіль — 0, 25 ч. л.
  5. 5. Цукор (для солодкого тіста) — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вершкове масло потрібно попередньо потримати в морозильній камері..

  2. Борошно змішати з цукром (якщо солодке тісто) або з сіллю (якщо солене тісто) і нарізане невеликими шматочками вершкове масло. Добре порубати ножем або подрібнити в блендері.

  3. Додати крижану воду і перемішати. Тісто має зліпитися в грудку.

  4. Прибрати готове тісто в холодильник на 30 хвилин. Потім готувати вироби.