Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно › Слойки з абрикосом
Слойки з абрикосом

Слойки з абрикосом

З усього різноманіття випічки, яка існує в світі, саме слойки з абрикосом можуть стати вашим улюбленим десертом. Вони можуть прокласти шлях до серця вашого чоловіка або ж змусити дітей їсти суп, аби отримати бажану слойку. Адже абрикоси нагадують собою маленькі сонечка. Більше того, вони дуже корисні. Абрикоси швидко вгамовують голод, збагачують організм вітамінами і мікроелементами. Також допомагають справлятися з хворобами серця і нирок. Щоб приготувати ці смачні і неповторні слойки, вам не потрібно багато часу і зусиль. Зате домашні ще довго будуть вам дякувати.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Тісто листкове — 250 г
  2. 2. Абрикоси консервовані — 100 г
  3. 3. Сир — 100 г
  4. 4. Цукор — 40 г
  5. 5. Цукор ванільний — 5 г
  6. 6. Яйце куряче — 1 шт.
  7. 7. Крохмаль картопляний — 10 г
  8. 8. Масло вершкове — 20 г
  9. 9. Яйце — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°C градусів. Тісто розморозити, розкатати в прямокутний пласт товщиною близько 3-5 мм і розрізати на 6 рівних частин. Деко застелити пергаментним папером, змастити невеликою кількістю масла. Викласти прямокутники з тіста на деко.

  2. До сиру додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Сир краще брати не жирний. На кожен з 6 шматків тіста покласти по 1 столовій ложці сирної суміші. Розрівняти сир так, щоб вийшов невеликий шар, що не доходить до країв слойок приблизно на половину сантиметра.

  3. Половинки абрикосів нарізати на скибочки і викласти їх на слойки. Зверху абрикоси слід злегка присипати крохмалем, щоб сік, який буде виділятися із них, не розм'якшив слойки. Слойки змастити яйцем і випікати у вже розігрітій духовці близько 15-20 хвилин. Після того, як вони трохи охолонуть, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.