Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Ананасовий пиріг

Ананасовий пиріг

Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування ананасового пирога. Цей чудовий, повітряний, легкий пиріг може опинитися сьогодні на вашому столі, а ви зможете насолоджуватися його повітряним, вишуканим смаком за сьогоднішнім чаєм. Повірте, що ваше чаювання буде сьогодні похмурим, сірим і позбавленим будь-якої радості без цього чудового ананасового пирога. Він, як і всякий домашній пиріг, вимагає для свого приготування звичайного набору продуктів і трошки часу, але зате, коли ви його спечете, ви отримаєте грандіозне задоволення від свого творіння. Адже, це ваші невтомні руки постаралися сьогодні і спекли такий чудовий пиріг до чаю.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Масло вершкове — 110 г.
  2. 2. Цукор коричневий — 120 г.
  3. 3. Ананас консервований — 340 г.
  4. 4. Ваніль — 5 г.
  5. 5. Яйце куряче — 2 шт.
  6. 6. Борошно — 120 г.
  7. 7. Розпушувач — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кільця ананаса (половину) викласти на дно форми. Розм'якшене масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, ваніль і ще раз добре збити. Потім додати просіяне борошно з розпушувачем. Додати 4 столові ложки сиропу з під ананасів і довести тісто до однорідного стану.

  2. Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і викласти ще шар ананасів. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.