Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Млинці на пиві

Млинці на пиві

Напевно, мало, хто чув про те, що млинці печуться на пиві. Ми на сторінках нашого сайту підкажемо і розповімо, як це правильно робити, а також підкажемо деякі тонкощі. Отже, для випікання млинців вам не знадобиться молоко, яке ви так звикли купувати для звичайних тонких млинців. Замість цього потрібно взяти пиво. Беріть краще хороше, дороге і темне пиво, тоді млинці будуть смачно пахнути свіжовипеченим хлібом. Завдяки пиву млинці будуть виключно добре випікатися, не будуть прилипати і рватися. Млинці на пиві будуть мати високу міцність і не будуть рватися, як звичайні тонкі млинці, і ви можете загортати туди будь-які начинки. Тому бажаємо вам успіхів і приємного апетиту.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйце куряче — 2 шт.
  2. 2. Пиво — 200 мл.
  3. 3. Молоко — 200 мл.
  4. 4. Борошно пшеничне — 200 г.
  5. 5. Цукор — 20 г.
  6. 6. Сода — 5 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Олія рослинна — 40 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця збити з цукром, додати сіль. Потім влити молоко і пиво, продовжуючи збивати. Додати половину рослинної олії і соду в тісто. Додати по трохи просіяне борошно і добре перемішати.

  2. На сковороді розігріти олію. Виливати тісто по кілька ложок на сковороду. Обсмажити млинці по кілька хвилин з кожної сторони. Подавати краще гарячими.