Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Осіння галета

Осіння галета

Коли, крім не восени можна накопичити необхідні на зиму вітаміни?! Пропонуємо вам страву, яка допоможе вам зробити це. Осіння галета – це дивовижне поєднання різноманітних овочів, що включають в себе всі смаки цієї прекрасної пори року. Перелік потрібних нам для приготування компонентів вражає своєю різноманітністю та можливістю доповнювати один одного. Ми маємо смачну начинку, що включає в себе неймовірно свіжі баклажани в поєднанні з соковитими помідорами, ніжним гарбузом та червоним болгарським перцем – такий кулінарний шедевр принесе вам як естетичну насолоду, так і велику поживну цінність, а додавання духмяного чебрецю, прикрасить страву приємним ароматом. Тому готуйте таку страву для своїх рідний і дозвольте осені подарувати вам свої скарби.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мука — 270 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Вода — 60 мл.
  4. 4. Олія (для тіста) — 60 мл.
  5. 5. Сіль (для тіста) — за смаком
  6. 6. Баклажани — 1 шт.
  7. 7. Кабачки — 1 шт.
  8. 8. Помідори черрі — 100 г.
  9. 9. Цибуля червона — 1 шт.
  10. 10. Гарбуз — 250 г.
  11. 11. Перець болгарський — 1 шт.
  12. 12. Розмарин — щіпка
  13. 13. Чебрець — 2 гілочки
  14. 14. Цукор — 1 ч. л.
  15. 15. Часник — 3 зубчіка
  16. 16. Фета — 100 г.
  17. 17. Сіль (до начинки) — щіпка
  18. 18. Перець — за смаком
  19. 19. Томатне пюре — 4 ст. л.
  20. 20. Сіль (для соуса) — за смаком
  21. 21. Цукор — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати всі інгредієнти для тіста та замісити його до м'якості.

  2. Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на скибочки. Нарізати також на великі скибочки перець, кабачок, баклажан. Викласти на деко, посипати цукром, сіллю, і запікати 15-20 хвилин при температурі 220°C. Овочі повинні бути майже готові.

  3. Для соусу: помідори подрібнити блендером в пюре, додати цукор, сіль. Тісто розкачати в коло діаметром приблизно 40 см. Змастити соусом, залишаючи по 5 см. тіста з краю без соусу.

  4. Викласти начинку на тісто, залишаючи вільними краї, посипати порізаним на скибочки часником, порізаною півкільцями цибулею, розмарином і чебрецем, все перемішати.

  5. Защіпнути галету по краях, викласти помідори черрі і сир. Запекти при температурі 200°C 35-40 хв.