Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Начос

Начос

Начос - це дуже популярна мексиканська закуска. Начос являє собою чіпси з тортильи, які подаються з різними начинками. Історія появи начос досить цікава. Близько 1943 року в одному з штатів Мексики на кордоні з США був ресторан і називався він Вікторі Клаб. Так от саме в цьому ресторані метрдотель Ігнасіо Начо вперше подав таку страву і назвав її Nachos especiales. А першими спробували цю історичну страву дружини американських солдатів, які поверталися додому з магазинів і зголоднівши вирішили зайти в цей місцевий ресторанчик і перекусити. Їм дуже сподобалася ця страва. З тих пір вона стала фірмовою. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати цю цікаву закуску власноруч.

Кількість порцій 1
Час приготування 75 хв

  1. 1. Олія кукурудзяна — 500 мл.
  2. 2. Борошно пшеничне — 50 г.
  3. 3. Паприка солодка мелена — 4 г.
  4. 4. Сіль — 4 г.
  5. 5. Кориця мелена — 4 г.
  6. 6. Борошно кукурудзяне — 180 г.
  7. 7. Борошно рисове — 100 г.
  8. 8. Перець чорний мелений — 4 г.
  9. 9. Сметана — 100 г.
  10. 10. Перець солодкий — 1 шт.
  11. 11. Сир Чеддер — 100 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку просіяти борошно. Додати сіль та спеції.

  2. Залити гарячою водою. залишити на 20 хвилин. Потім додати рисове борошно. При замішуванні тіста додати кукурудзяну олію (20 г.).

  3. Наприкінці додати трохи пшеничного борошна для еластичності тіста. Розділити тісто на кульки. Розкачати кожну кульку між листами паперу для випікання.

  4. Розділити, отримане коло на 8 частин (вийдуть трикутники). Нагріти кукурудзяну олію в кастрюлі. Кинути кілька трикутників по одному, помішувати, щоб вони не злиплися. Трикутники повинні набути золотистого кольору та стати хрусткими.

  5. Викладати чіпси на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Обсушені чіпси покласти на деко, на кожен виріб викласти чайну ложку густої сметани, нарізані шматки солодкого перцю, зверху засипати тертим сиром. Поставити в духовку на 3 хвилини. Подавати начос чіпси на листках салату з нарізаною цибулею, оливками та соусом Сальса.