Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Кубанські сирники

Кубанські сирники

Бажаєте спробувати щось нове, незвичне та надзвичайно смачне? Тоді кубанські сирники до ваших послуг. Кубанські сирники відрізняються від звичних нам сирних, - в їх основі сир та спеціальне тісто. Ця чудова випічка нагодує усіх ваших гостей. Гарантовано ніхто не відмовиться спробувати ці сирники, так вони апетитно виглядають. Випічка є надзвичайно ситною, готується без особливих складнощів. Всього тридцяти хвилин достатньо, щоб цей шедевр був готовий і щоб усі гості залишилися задоволеними обідом і просили добавки. Кубанські сирники доречні завжди і усюди.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Молоко — 100 мл.
  3. 3. Масло вершкове — 250 г.
  4. 4. Часник — 5 зуб.
  5. 5. Сир — 500 г.
  6. 6. Яйця — 4 шт.
  7. 7. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.

  2. Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.

  3. Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.

  4. Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.

  5. Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.