Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно російська осінь › Кубанські сирники
Кубанські сирники

Кубанські сирники

Бажаєте спробувати щось нове, незвичне та надзвичайно смачне? Тоді кубанські сирники до ваших послуг. Кубанські сирники відрізняються від звичних нам сирних, - в їх основі сир та спеціальне тісто. Ця чудова випічка нагодує усіх ваших гостей. Гарантовано ніхто не відмовиться спробувати ці сирники, так вони апетитно виглядають. Випічка є надзвичайно ситною, готується без особливих складнощів. Всього тридцяти хвилин достатньо, щоб цей шедевр був готовий і щоб усі гості залишилися задоволеними обідом і просили добавки. Кубанські сирники доречні завжди і усюди.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Молоко — 100 мл.
  3. 3. Масло вершкове — 250 г.
  4. 4. Часник — 5 зуб.
  5. 5. Сир — 500 г.
  6. 6. Яйця — 4 шт.
  7. 7. Сіль — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Просіяти борошно, потім змішати з сіллю і розтерти руками з вершковим маслом. Вершкове масло має бути кімнатної температури.

  2. Влити в вершково-пшеничний пісок молоко і замісити тісто. Готове тісто на півгодини треба покласти в холодильник.

  3. Перед приготуванням пирога дістати тісто з холодильника , дати йому трохи постояти при кімнатній температурі, розкачати і викласти тонким шаром на деко.

  4. Сир натерти на крупній тертці і змішати з часником і яйцями. Суміш цю рівномірно викласти поверх тіста.

  5. Поставити деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30 хвилин. Готовий пиріг нарізати на невеликі прямокутні шматочки і дати їм охолонути.