Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Крамік

Крамік

"Крамік" (cramique) - дослівно перекладається як "здобний хліб з родзинками". Головне в приготуванні цього хліба (і, напевно, єдине) - це правильно замісити тісто. Так як воно дріжджове, то потрібно поставитися до роботи досить серйозно. Щоб тісто добре піднялося, і в підсумку вийшов смачний повітряний хліб. Крім того, сам процес приготування займає не так багато часу, так що завжди мати в домі свіжий, зроблений своїми руками, хліб - це і приємно, і сподобається всій вашій родині. Тим більше, що зверху ще можна посипати його кунжутом за бажанням або ж чимось ще. Також можна разом із родзинками в тісто додати горішки для смаку. До слова, експериментуйте, як хочете.

Кількість порцій 8
Час приготування 55 хв

  1. 1. Борошно — 450 г.
  2. 2. Дріжджі — 20 г.
  3. 3. Молоко — 200 г.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Цукор — 10 г.
  6. 6. Масло вершкове — 100 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Родзинки — 250 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. З борошна, дріжджів і теплого молока замісити тісто, залишити підніматися в теплому місці.

  2. Додати 1 яйце і 2 жовтки, сіль, цукор, масло, родзинки (попередньо замочені в теплій воді). Добре замішати і залишити на 1 годину.

  3. Після того, як тісто збільшиться в об'ємі, викласти у змащену форму і поставити в гарячу духовку на 45 хвилин.