Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно різдво › Імбирне печиво з корицею
Імбирне печиво з корицею

Імбирне печиво з корицею

Нижче наведено рецепт прекрасного, м'якого печива з насиченим ароматом таких спецій, як кориця та імбир. Якщо ж вам таких спецій недостатньо і ви хочете поекспериментувати, то можна порадити вам додати ще трохи апельсинової або лимонної цедри (і / або соку), гвоздику, мускатний горіх, ваніль, мигдалевий екстракт або який-небудь лікер (коньяк, бренді, віскі) . Тоді воно нагадуватиме глінтвейн у вигляді печива і чудово підійде до чаю в осінній або зимовий вечір. Сам процес приготування і випікання досить простий і швидкий, тому можете це компенсувати і витратити трохи часу на прикрашання і вирізання печива різноманітними спеціальними формочками.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 400 г.
  2. 2. Цукор — 200 г.
  3. 3. Яйце куряче — 1 шт.
  4. 4. Розпушувач — 5 г.
  5. 5. Масло вершкове — 100 г.
  6. 6. Корінь імбиру — 25 г.
  7. 7. Кориця мелена — 5 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180. Борошно просіяти, разом з розпушувачем. Імбир помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйце і ще раз збити.

  2. Додати в масляну суміш борошно, імбир і корицю. Замішати тісто, розкачати в тонкий пласт і вирізати печиво. Застелити пергаментним папером деко і викласти печиво. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.