Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно плита українська осінь › Вареники з сушеними грибами
Вареники з сушеними грибами

Вареники з сушеними грибами

І знову готуємо ці прекрасні і улюблені вами вареники, з божественною начинкою з сушених грибів. Ви зробите дуже приємно вашим близьким, якщо сьогодні приготуєте ці чудові вареники з сушеними грибами. Вони принесуть величезне смакове задоволення вам і вашій родині. Цей божественний запах сушених грибів буде розповсюджуватися по всьому будинку, приваблюючи всіх своїм домашнім і теплим ароматом і скликаючи всіх до сімейного обіду. Ця прекрасна українська традиційна страва прекрасно наповнить ваш організм енергією і зарядить позитивом так, що після такого смачного і ситного обіду вам захочеться звернути гори. Приємного апетиту!

Кількість порцій 6
Час приготування 45 хв

  1. 1. Борошно — 600 г.
  2. 2. Сушені гриби — 100 г.
  3. 3. Вода — 150 мл.
  4. 4. Яйця — 3 шт.
  5. 5. Молоко — 200 мл.
  6. 6. Цибуля — 3 шт.
  7. 7. Вершкове масло — за смаком
  8. 8. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сушені гриби замочити в молоці. Відварити в підсоленій воді, процідити.

  2. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на вершковому маслі. Додати відварені гриби, розмішати.

  3. З борошна, води, яєць і солі замісити тісто, розкачати, нарізати шматочками і з кожного розкачати корж. По центру викласти начинку з грибів і цибулі, закріпити край.

  4. Відварити вареники. Заправити розтопленим вершковим маслом.