Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Заварні млинці на кефірі

Заварні млинці на кефірі

Пропонуємо вам рецепт заварних млинчиків на кефірі. Млинці стануть відмінною стравою на сніданок або вечерю. По-перше - це ситна страва і вона наповнить ваш організм необхідними вуглеводами, які потрібні для здійснення вами повноцінної життєдіяльності. По-друге з її приготуванням не потрібно мучитися. Все досить просто і легко. Часу, сил та енергії багато витрачати не потрібно і це не єдиний плюс. Адже, саме головне - це повноцінна вечеря або сніданок і з його приготуванням немає ніяких проблем, достатньо подати їх, наприклад, зі сметаною. Млинці виходять досить смачні, еластичні, тоненькі. А як підкуповує цей аромат смажених, хрустких, золотистих заварних млинчиків. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Кефір — 500 мл.
  2. 2. Борошно пшеничне — 400 г.
  3. 3. Сода — 3 г.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Олія рослинна — 30 мл.
  7. 7. Цукор — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кефір, яйця, просіяне борошно, сіль, цукор перемішати і збити міксером. Воду закип'ятити і додати соду. Швидко розмішати і залишити на 5 хвилин. Додати в тісто олію, воду і довести до однорідної консистенції

  2. Сковороду розігріти. Виливати трохи тіста на сковороду, рівномірно розподіляючи. Смажити млинці близько 1 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.