Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно пасха весна › Англійські великодні булочки
Англійські великодні булочки

Англійські великодні булочки

Як часто ми можемо порадувати себе чимось справді смачненьким та вишуканим? Зрозуміло що на свято, коли душа бажає поласувати різноманітними делікатесами. Приготування наших дивовижних булочок справді надасть вам можливість замінити пасху на більш сучасні кулінарні вироби. Англійці завжди дивували нас своє витонченістю і наші булочки не є виключенням, саме вони характеризуються ніжним, легким смаком. А використання таких дивовижних компонентів для їх приготування, як сухофрукти, вдало доповнять загальну картину смаку. Крім того, вони містять велику кількість різноманітних вітамінів та мінералів, які обов’язково позитивно відображаються на вашому самопочутті, після споживання вже першої булочки. Тому, якщо ви хочете насититись вдосталь та підкріпити свій організм, тоді цей рецепт саме для вас.

Кількість порцій 14
Час приготування 180 хв

  1. 1. Борошно — 600 г.
  2. 2. Сухофрукти — 200 г.
  3. 3. Цукор — 2 ст. л.
  4. 4. Яйця — 2 шт.
  5. 5. Мускатний горіх — 0.5 ст. л.
  6. 6. Мелена кориця — 1.25 ст. л.
  7. 7. Дріжджі сухі — 7 г.
  8. 8. Молоко — 300 мл.
  9. 9. Масло вершкове — 4 ст. л.
  10. 10. Сіль — 1 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Борошно розтерти з вершковим маслом, додати дріжджі, спеції, цукор, сіль і подрібнені сухофрукти. Влити збите з яйцями тепле молоко.

  2. Замісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку і залишити на 1 год.

  3. Виліпити з тіста круглі булочки діаметром приблизно 5 см., помістити на деко і злегка притиснути. Зробити зверху хрестоподібні надрізи. Залишити на 45 хв. Змішати 2 ст. л. борошна з 5 ст. л. води, перекласти в кулінарний мішок і нанести на надрізи. Випікати 20 хв. при 200°С.