Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти борошно яйця › Бонуелос
Бонуелос

Бонуелос

Бонуелос - це щось середнє між пончиками і смаженими пиріжками. Цей кондитерський виріб родом з Іспанії. Забавні колечка принесуть радість і сміх у вашу оселю, так як солодощі піднімають настрій в будь-яку погоду. Окрім цього, за допомогою бонуелос ви перенесе ваших домочадців в іншу країну, з її історією, традиціями, культурою і кулінарією. Приготувати таку смакоту зовсім нескладно. А вже як смачно буде запивати її чаєм. Прикрасити десерт ви можете просто поливши його сиропом або джемом, або посипавши цукровою пудрою. За бажанням ви можете додати аромату в колечка - в цьому вам допоможе ванілін або кориця.

Кількість порцій 8
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 4 шт.
  2. 2. Цукор — 1 ст.
  3. 3. Олія — 1 ч. л.
  4. 4. Борошно — 2 ст.
  5. 5. Пекарський порошок — 1 ч. л.
  6. 6. Сіль — 1 ч. л.
  7. 7. Олія для смаження — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця з цукром збити. Додати олію.

  2. Далі окремо змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль.

  3. Поступово додати борошно до яєць, перемішати.

  4. Викласти масу на стіл і вимісити еластичне тісто.

  5. Розділити тісто на шматочки, з кожного скачати кульку.

  6. Залишити, не накриваючи на декілька хвилин.

  7. У глибокій ємності розігріти олію. Обсмажити пончики до золотистого кольору.

  8. Перекласти на сухий рушник, потім притрусити цукровою пудрою.