Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Млинці

Млинці

Багато хто знає, що млинці - це досить стара страва російської кухні. Готується вона з рідкого тіста, потім її обсмажують на сковороді. Багато існує різних видів млинців. І вони зустрічаються майже у всіх народів, які роблять вироби з борошна. Походження самого слова "млинець" ("млин") від "молоти". І справді ж, щоб приготувати млинці, потрібно було спочатку перемолоти борошно із зерен. Млинці часто подають з різною начинкою. Це може бути як і м'ясо або гриби, так і різне варення або сир. Тільки для солодких млинчиків треба в тісто трохи додати цукру.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Молоко — 500 мл.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Рослинна олія — 2 ст. л.
  4. 4. Боршно — 200 г.
  5. 5. Цукор — 1 ст. л.
  6. 6. Сіль — щіпка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яйця, сіль, цукор перемішати вінчиком або виделкою (збивати не потрібно). Влити молоко, масло і добре все перемішати.

  2. Поступово всипати борошно, розмішуючи його, щоб вийшло однорідне тісто (консистенції рідкої сметани).

  3. На добре розігрітій і змащеній олією сковороді посмажити тоненькі млинці до золотистого кольору з двох сторін.

  4. Подавати млинці потрібно теплими з різною начинкою.