Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Гоголь-моголь

Гоголь-моголь

О, гоголь- моголь - це, звичайно ж, смак дитинства. Кожному напевно мама робила такий міні-десертик. Всім він здавався дуже солодким і смачним, але він ще й корисний. Адже яйце - це природний білок для організму. Два основних компоненти - це яйце і цукор. Але існує безліч варіацій гоголя-моголя, з додаванням різних компонентів. Наприклад, в нашому рецепті він виходить більш "дорослим", адже тут додають ром і бренді. Виходить вже легкий алкогольний напій, навіть коктейль. Можна також додавати біле вино, мед, какао, фруктові соки. Все залежить від віку ваших гостей або ваших бажань. Але наш "дорослий" гоголь-моголь цілком може скрасити вашу вечерю.

Кількість порцій 8
Час приготування 15 хв

  1. 1. Цукор — 100 г.
  2. 2. Яйце куряче — 4 шт.
  3. 3. Ром — 100 мл.
  4. 4. Молоко — 300 мл.
  5. 5. Вершки 35% — 100 мл.
  6. 6. Горіх мускатний — 5 г.
  7. 7. Бренді — 100 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з половиною цукру. Білки збити з цукром в пишну масу. Змішати білки з жовтками.

  2. Збити, додати ром. Продовжуючи збивати, додати молоко, бренді, а потім вершки. Розлити гоголь-моголь по келихах і посипати мускатним горіхом.