Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти соус європейська осінь › Гарбузовий соус
Гарбузовий соус

Гарбузовий соус

Гарбуз це багатий плід як за змістом корисних речовин, так і за способом застосування. Яскравий овоч привертає особливу увагу в кулінарії. Усі ми раніше використовували цей плід для приготування каш, соків, супів, але мало хто знає, що з нього можна приготувати соус. Перець, цибуля і помідор стануть напарниками гарбуза - ну просто набір надзвичайно корисних продуктів! Хочете поліпшити самопочуття і зміцнити імунітет - звертайтеся до гарбуза. Саме він дасть фору будь-якому іншому овочу як за унікальним змістом вітамінів, так і за популярністю вживання. З чим же все-таки подають гарбузовий соус? - запитаєте ви. В основному до гарячих, або холодних страв. З макаронами буде дуже смачно. Спробуйте і помаранчевий настрій вам забезпечений!

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Гарбуз (очищений) — 350 г.
  2. 2. Перець болгарський червоний — 1 шт.
  3. 3. Помідор — 3 шт.
  4. 4. Цибуля — 1 шт.
  5. 5. Часник — 2 зубчики
  6. 6. Лимонний сік — 2 ч. л.
  7. 7. Олія оливкова — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Спеції — за смаком
  10. 10. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Насамперед помити усі овочі: гарбуз, помідори, цибулю, перець і часник. Потім очищений гарбуз нарізати на шматочки; помідори розрізати навпіл; перець, очищений від насіння також розрізати на дві частини; цибулю і часник звільнити від лушпиння.

  2. Підготувати деко. Застелити фольгою і збризнути маслом. Викласти усі овочі. Посолити, поперчити, додати трави і полити оливковою олією.

  3. Помістити деко з овочами в розігріту до 200°C духовку. Запікати 40 хвилин.

  4. Готові овочі остудити. Зняти шкірку з помідорів і перцю. Помістити овочі у блендер і подрібнити їх до однорідності. Посолити і приправити за смаком. Додати лимонний сік. Перемішати.