Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти перші страви плита європейська літо › Суп із кроликом та рисом
Суп із кроликом та рисом

Суп із кроликом та рисом

Страви з кролятиною вважаються дієтичними: це ніжне і делікатне м'ясо практично не містить жиру, а тому доведеться до душі тим, хто ретельно стежить за своїм здоров'ям і дотримується дієти. Якщо Ви належите до їх числа або просто бажаєте побалувати себе смачним, корисним і ситним обідом одночасно, рекомендуємо приготувати саме такий суп. Не всі зважаться покуштувати супчик з м'ясом цього пухнастого звіра, найближчого родича зайця, адже багато хто упереджено до нього ставиться. Однак, повірте: цей ароматний, поживний і густий супчик із золотистим бульйоном того вартий. А якщо додати солодкий болгарський перчик, молоді кабачки, пучок свіжої зелені і пряну спецію шафран – смачніше подвійно.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Рис — 40 г.
  2. 2. Цибуля-порей — 1 шт.
  3. 3. Кролик — 500 г.
  4. 4. Кабачки — 2 шт.
  5. 5. Перець болгарський червоний — 1 шт.
  6. 6. Картопля — 2 шт.
  7. 7. Морква — 1 шт.
  8. 8. Шафран — 2 г.
  9. 9. Сіль морська — за смаком
  10. 10. Кріп — 0,5 пучка
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.

  2. Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.

  3. Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.

  4. Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.