Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти перші страви російська овочі літо › Розсольник із квасолею
Розсольник із квасолею

Розсольник із квасолею

Пропонуємо вашій увазі легку, просте у приготуванні, поживну і смачну, дуже ароматну першу страву, яка посяде гідне місце у вашому домашньому меню. До того ж надзвичайно корисну, і головне... без м'яса. Замість м'яса використовуємо бульйон з квасолі, білки якої за своїм хімічним і біологічним складом і поживністю дуже близькі до білків тваринного походження. Квасоля містить багато органічних кислот, вітамінів групи В, РР, Е , фолієвої кислоти. При термічній обробці в ній зберігаються всі корисні поживні речовини. Спробуйте приготувати наш розсольник - подаруйте своїм близьким турботу і любов!

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Квасоля червона — 50 г.
  2. 2. Огірки солоні — 2 шт.
  3. 3. Картопля — 3 шт.
  4. 4. Масло вершкове — 1 ст.л.
  5. 5. Сметана — 4 ст.л.
  6. 6. Жовток яєчний — 1 шт.
  7. 7. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  8. 8. Морква — 1 шт.
  9. 9. Корінь петрушки — 5 г.
  10. 10. Корінь селери — 5 г.
  11. 11. Лавровий лист — за смаком
  12. 12. Сіль — за смаком
  13. 13. Перець чорний горошком — за смаком
  14. 14. Зелень — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю помити, замочити на 6 годин. Після, воду злити, всипати в каструлю, залити свіжою холодною водою, варити до готовності, рідину злити в окрему миску.

  2. Моркву і коріння петрушки та селери помити, нарізати тонкими шматочками. Цибулю нарізати тонкою соломкою. На сковороді обсмажити овочі на вершковому маслі, до м'якості.

  3. Солоні огірки очистити від шкірки, розрізати вздовж, витягнути насіння, нарізати соломкою. Покласти огірки в маленьку каструлю, відварити в невеликій кількості води, рідину злити. Картоплю помити, почистити, нарізати брусками.

  4. У рідину з квасолі влити воду, з розрахунком об'єму на весь суп. Поставити на вогонь, довести до кипіння, додати картоплю, варити до напівготовності картоплі. Додати огірки, обсмажені овочі і варити 15 хвилин.

  5. За 5 хвилин до кінця приготування, всипати квасолю, влити кип'ячений огірковий розсіл, посолити за смаком і додати спеції.

  6. Наприкінці, зняти з плити і додати яєчний жовток розтертий з невеликою кількістю сметани, при подачі додати сметану і посипати зеленню.