![Яєчня-бовтанка в листковому тісті](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.256fc844bed178b6ec73ed9e4b838a70.350x350.jpeg)
Яєчня-бовтанка в листковому тісті
- 1. Тісто листкове — 1 лист
- 2. Яйця — 7 шт.
- 3. Печериці — 200 г.
- 4. Сир — 100 г.
- 5. Петрушка — 60 г.
- 6. Масло вершкове — 1 ст. л.
- 7. Ковбаса копчена — 200 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Розігріти духовку до 190°C. Викласти тісто на стіл і розкачати його до тоненького листа.
За допомогою ножа зробити надрізи з боків, залишивши місце по серединці, щоб потім можна було сплести "косичку".
Для приготування начинки розігріти сковорідку і викласти на неї вершкове масло, щоб воно повністю розтануло. Гриби нарізати пластинками і обсмажити на сковороді з маслом.
Збити 6 яєць. У мисочку з яйцями натерти сир і ретельно перемішати.
Тепер сирно-яєчну суміш вилити в сковороду з грибами. Додати дрібно порізану ковбасу. Вимити, обсушити і дрібно нарізати зелень. Додати зелень в сковороду, посолити і поперчити, ретельно перемішати.
Коли яєчня буде готова - остудити її, а потім викласти в середину на тісто.
Потім сплести з краєчків тіста "косичку", щоб закрити начинку. Збити 1 яйце і змастити ним "косичку". Поставити в духовку і запікати до золотистої скоринки, близько 30 хвилин.