Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви середній осінь › Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами
Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами

Запечена гостра свинина під помідорами, сиром і грибами

Зверніть увагу всі, у кого улюблені страви - гострі. Адже в цьому рецепті головним інгредієнтом виступає саме гостра свинина. Щоб це зробити, потрібно натерти м'ясо сумішшю перців, при чому не шкодуючи приправ. Щоб м'ясо було сухим і якось урізноманітнити його, зверху викладіть помідори і гриби. Ви отримаєте досить ситну страву, яка сподобається навіть тим, хто не шанувальник гострих приправ. Адже складно встояти перед спокусою з'їсти хоча б шматочок цієї апетитної страви. Вона виглядатиме чудово навіть із самим звичайним повсякденним гарніром. А тим більше, що подавати її можна і як самостійну страву також.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Свинина — 500 г.
  2. 2. Сир твердий — 200 г.
  3. 3. Печериці свіжі — 200 г.
  4. 4. Помідори — 200 г.
  5. 5. Часник — 1 шт.
  6. 6. Суміш перців — за смаком
  7. 7. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Свинину нашпигувати тонкими шматочками часнику. Натерти сумішшю перців і сіллю. Натерти сир і гриби на крупній тертці, змішати.

  2. Помідори нарізати товстими кружальцями. Деко для випічки застелити фольгою, змастити маслом, викласти м'ясо.

  3. Зверху на м'ясо викласти помідори, зверху суміш грибів і сиру. Випікати 30 хвилин в розігрітій до 200°С духовці.