![Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі](https://img3.zakaz.ua/uploadf6bcae0cc96932a1215561f6e35c3254.jpg.350x.jpg)
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі
Свинина з зеленим перцем у солодкому соусі - прекрасне блюдо для тих, хто любить ніжні відчуття, хто замість гостроти надає перевагу кислинці і солодкому смаку.
М'ясо стане відмінним доповненням для гарніру. Також його можна просто подавати з хлібом і намазкою.
У міру солодким м'ясо стане завдяки болгарському перцю, соєвому соусу і солодкому соусу чилі. Аромат каррі та імбирного сиропу дасть усім знати, що у вас в домі свято, навіть далеким сусідам. Цей аромат рознесе радість по всьому району.
А приготувати такий кулінарний шедевр можна всього за 20 хвилин. Тому ощасливте свого чоловіка, після чого він буде намагатися дарувати радість і вам.
- 1. Свинина — 500 г.
- 2. Соєвий соус — 4 ст. л.
- 3. Імбирний сироп — 2 ст. л.
- 4. Соус чилі солодкий — 3 ст. л.
- 5. Цукор коричневий — 1 ст. л.
- 6. Чилі пудра — 1/4 ч. л.
- 7. Каррі порошок — 1/2 ч. л.
- 8. Цибуля — 1 шт.
- 9. Часник — 2 зубчика
- 10. Перець болгарський — 1 шт.
- 11. Олія рослинна — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю порізати тонкими півкільцями, болгарський перець соломкою середнього розміру. М'ясо нарізати тонкою соломкою.
В окремому посуді змішати соєвий соус, імбирний сироп, соус чилі, цукор, чилі-пудру і каррі.
У воці на сильному вогні розігріти 2 ложки рослинної олії і обсмажиті цибулю і зелений перець 2-3 хвилини до золотистого кольору. Перекласти на тарілку.
Зробити знову сильний вогонь під вокою і додати масло, що залишилось. Обсмажити м'ясо до золотистої скоринки 2-3 хвилини. Потім додати подрібнений часник і обсмажити ще 30 секунд.
Додати цибулю з перцем і влити соус. Готувати 5 хвилин, помішуючи, на сильному вогні.