Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська літо › Сібас, запечений із помідором і яблуком
Сібас, запечений із помідором і яблуком

Сібас, запечений із помідором і яблуком

Для того щоб приготувати смачну ситну, а головне швидку вечерю, не обов'язково щось вигадувати. Досить приготувати сібас, запечений з помідорами і яблуком. Сібас - риба морська і дуже корисна. Тому приготувавши таку страву ви дуже порадуєте вашу сім'ю, в першу чергу смаком, а по-друге користю. Риба сибас ще має одну дуже цікаву назву - морський вовк. Риба ця дуже хороша. Так як в ній дуже мало кісток, а м'ясо відрізняється надзвичайною ніжністю, м'якістю і тонким смаком. Сібас містить у великій кількості омегу-3. Про користь цієї поліненасиченої кислоти зараз багато написано. А ще сибас містить багато легкозасвоюваного білка, а це означає, що він не шкодить фігурі.

Кількість порцій 3
Час приготування 30 хв

  1. 1. Сібас — 1 шт.
  2. 2. Яблуко — 1 шт.
  3. 3. Помідор — 1 шт.
  4. 4. Приправа до риби — 5 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Лимон — 1 шт.
  7. 7. Зелень — 1 пучок
  8. 8. Соняшникова олія — 10 г.
  9. 9. Мед — 10 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибу почистити, посолити, натерти спеціями. Зробити надрізи на верхній частині тушки.

  2. Помідор нарізати півкільцями, відокремити м'яку частину від твердої. Тверду вкласти в надрізи на рибі, а м'яку дрібно нарізати і заповнити нею черевце риби.

  3. Полити сібас соняшниковою олією. Яблуко нарізати напівкружечками, залити медом.

  4. Викласти в сковорідку рибу, а зверху яблука в меду. Запікати при температурі 170°C 15 хвилин.

  5. Готову рибу посипати подрібненою зеленню, прикрасити нарізаним лимоном.