Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви плита російська осінь › Квашена капуста з м'ясом
Квашена капуста з м'ясом

Квашена капуста з м'ясом

Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. М'якоть яловичини — 300 г.
  2. 2. Перець чорний мелений — за смаком
  3. 3. Лавровий лист — 2 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Квашена капуста — 500 г.
  6. 6. Вода — 200 мл.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Томатна паста — 2 ст. л.
  9. 9. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  10. 10. Олія соняшникова — 4 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.

  2. Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.

  3. До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.

  4. До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.

  5. Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.

  6. Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.

  7. Рідина повинна вся випаруватися.

  8. Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.