Перець, фарширований індичкою
Варіантів приготування фаршированого перцю існує багато. Насамперед, тому що багато варіантів начинки для фарширування. У запропонованому рецепті це фарш із індички, змішаний зі звареним до напівготовності рисом. М'ясо індички заслужено користується особливим попитом у господинь: воно смачне, нежирне, низькокалорійне, але поживне, корисне, містить цілий ряд корисних для здоров'я мікроелементів та вітамінів, містить мінімум холестерину, легко засвоюється шлунком. Фарш із індички відрізняється ніжністю, зовні він схожий на курячий, але трохи темніше за забарвленням. Тушковані в томатному соусі, ароматні, соковиті, приготовані Вами фаршировані перці сподобаються всім, хто їх спробує.
- 1. Фарш із індички — 500 г.
- 2. Рис — 100 г.
- 3. Болгарський перець — 10 шт.
- 4. Помідори — 1 кг.
- 5. Ріпчаста цибуля — 150 г.
- 6. Морква — 200 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Духмяний перець — 5 горошин
- 9. Чорний мелений перець — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис відварити до напівготовності, остудити, змішати з фаршем. Посолити, поперчити за смаком.
Зрізати у перця верхівку, очистити від насіння. Наповнити перець фаршем.
Злегка обсмажити на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.
Додати до цибулі натерту на середній терці моркву, а потім очищені від шкірки і пропущені через м'ясорубку помідори. Посолити.
Викласти в підливу нафарширований перець, додати горошини духмяного перцю.
Щільно накрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.