Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви плита день народження перець › Курка з солодким перцем та паприкою
Курка з солодким перцем та паприкою

Курка з солодким перцем та паприкою

Всі знають, що багато фахівців кажуть про найголовнішу гідність курки. Це тваринний білок. Користь курки дуже велика для організму людини. Не дарма виробництво курятини з кожним роком стає все більш популярним. Куряче м'ясо - це дієтичний продукт. Не дарма тим, хто намагається схуднути або ж просто тримати вагу в нормі, радять їсти на вечерю саме куряче м'ясо. Але й окрім білка в курячому м'ясі дуже багато фосфору. Вона навіть може позмагатися з морепродуктами в цьому. А це теж важливо. Але і це ще не все. У курячому м'ясі дуже багато вітамінів різних груп. Тому приготувавши навіть таку страву як курка з перцем, ви отримаєте не тільки задоволення від смачної їжі, але і насититеся вітамінами.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Курячі стегенця — 4 шт.
  2. 2. Перець болгарський — 4 шт.
  3. 3. Олія оливкова — 50 мл.
  4. 4. Цибуля червона — 1 шт.
  5. 5. Вино біле сухе — 100 мл.
  6. 6. Бульйон курячий — 500 мл.
  7. 7. Вершки 10% — 50 мл.
  8. 8. Паприка — 1 ч. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. У каструлі обсмажити на олії курячі стегенця, до золотистої скоринки. Готові стегенця витягнути з каструлі, перекласти на тарілку.

  2. У цій же каструлі обсмажити подрібнену цибулю, до м'якого стану, після додати подрібнений соломкою перець, додати сіль і перець. Тушкувати, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, влити вино, тушкувати до повного випаровування вина.

  3. Влити в каструлю бульйон, покласти паприку, курячі стегенця з тарілки, накрити каструлю кришкою, тушкувати протягом 25 хвилин.

  4. Потім, бульйон злити в блендер, викласти в блендер також кілька шматочків перцю, влити вершки, подрібнити всі інгредієнти в блендері в соус.

  5. Подавати курку з тушкованим перцем і соусом.