Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська осінь › Курка з білим вином і мигдалем
Курка з білим вином і мигдалем

Курка з білим вином і мигдалем

Куряче м'ясо - самий дієтичний вид м'яса, а біле м'ясо курячих грудок по праву вважається найкориснішим. Вміст у ньому холестерину мінімальний. Менше тільки в рибі. Готуються курячі грудки без всяких складнощів: просто і швидко, оскільки в них мало сполучної тканини. Але потрібно враховувати такий момент: якщо готувати куряче філе занадто довго, воно може стати сухуватим. Це пояснюється тим, що в ньому мало жиру. Тому будьте уважні і не перестарайтеся, обсмажуючи курячі грудки. Зверніть увагу на те, що один із інгредієнтів запропонованого рецепта - алкоголь. Вино використовується біле сухе

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Грудка куряча — 6 шт.
  2. 2. Спеції — за смаком
  3. 3. Сік лимонний — 30 мл.
  4. 4. Мигдаль — 50 г.
  5. 5. Часник — 1 шт.
  6. 6. Вино біле сухе — 80 мл.
  7. 7. Масло вершкове — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти сковороду з вершковим маслом, викласти на неї курку, обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Додати до курки лимонний сік, спеції за смаком, готувати ще 2-3 хвилини. Витягнути курку зі сковороди.

  2. Додати в сковороду мигдаль, нарізаний тонкими смужками, подрібнений часник і додати трохи вершкового масла. Обсмажувати до золотистого кольору горіхів.

  3. Влити в сковороду вино, додати курку, через декілька хвилин, прибрати з вогню. Подавати відразу ж.