Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви європейська риба › Риба з апельсинами у фользі
Риба з апельсинами у фользі

Риба з апельсинами у фользі

Корисність такого продукту як риба важко переоцінити. Насамперед, вона – джерело жирних кислот, цінних вітамінів і мінералів, необхідних для нормальної життєдіяльності. Не дивно, що фахівці з харчування всі як один рекомендують включити цей морський продукт в раціон і вживати його не менше двох-трьох разів на тиждень. Риба жирних сортів також неодмінно має бути присутня в нашому меню. Відразу виникає питання: як же її приготувати? І ось Вам один із чудових варіантів – дивовижна риба з апельсинами у фользі. Запікаючись в духовці, рибка зберігає максимум своєї цінності. Ароматний маринад з оливкової олії та соєвого соусу розм'якшує філе, роблячи його ніжним і соковитим.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Риба — 600 г.
  2. 2. Апельсин — 100 г.
  3. 3. Соус соєвий — 10 мл.
  4. 4. Олія оливкова — 10 мл.
  5. 5. Суміш перців — за смаком
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Соєвий соус та олію змішати. Рибу посипати спеціями і замаринувати на 10 хвилин в отриманому соусі.

  2. Апельсин помити і нарізати скибочками. Духовку розігріти до 200°C.

  3. Рибу покласти в конверт з фольги, зверху покласти скибочку апельсина і закрити конверт. Запікати рибу близько 20 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.