Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви м'ясо осінь › Галушки білоруські
Галушки білоруські

Галушки білоруські

Галушки білоруські стануть відмінною закускою до будь-якої страви. У міру жирні і поживні вони наповнять вас силою та енергією. Готувати такі галушки простіше простого, а крутити їх - одне задоволення. Можна сміливо влаштовувати жіночі посиденьки і в той же час готувати цю страву. Ніжні кульки з картоплі та м'яса прийдуть до смаку вашому коханому, піднімуть йому настрій навіть після довгого, виснажливого дня. Також вони стануть відмінним доповненням до будь-якої першої страви. А ось кмин наповнить вашу оселю теплом і ароматом ідилії. Приготуйте для своїх близьких щось особливе, і вони стануть цінувати вас ще більше.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Картопля — 550 г.
  2. 2. Фарш свинний — 100 г.
  3. 3. Кмин — 5 г.
  4. 4. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, очистити, натерти на дрібній тертці. Максимально віджати зайву рідину. Фарш посолити.

  2. З картоплі зробити коржик, в середину покласти трохи фаршу і закріпити. Скачати в невелику кульку. Закип'ятити воду, посолити і опустити кульки в киплячу воду. Варити близько 15-20 хвилин.