Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви легкий російська зима › Бефстроганов з яловичої вирізки
Бефстроганов з яловичої вирізки

Бефстроганов з яловичої вирізки

Звичайно ж, однією із найбільш популярних страв російської кухні є саме та, що ми зараз запропонуємо. Бефстроганоф з яловичої вирізки славиться своїм ніжним та, водночас, соковитим смаком. Такі характеристики йому надають неперевершені складові. Заправлена томатною пастою яловичина в поєднанні зі свіженькою та легкою сметанкою, наповнить страву неперевершеним смаком та приємним ароматом. Щедро використані спеції злегка забарвлять наш бефстроганов новими враженнями. Не слід забувати і про корисні властивості цієї страви, а саме - використання яловичини наповнить її цілим комплексом вітамінів. Адже відомо, що яловичина є джерелом білка, вітамінів групи В, а також містить цілий ряд макро та мікроелементів. Після такої реклами просто необхідно спробувати страву та перевірити на собі всі її позитивні властивості.

Кількість порцій 3
Час приготування 25 хв

  1. 1. Яловичина — 800 г.
  2. 2. Сметана — 250 г.
  3. 3. Томатна паста — 2 ст. л.
  4. 4. Цибуля — 200 г.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Перець — за смаком
  7. 7. Масло рослинне — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Яловичину обмити, нарізати шматочками і відбити до товщини 0,5 см.

  2. Ці ж шматочки розрізати на смужки товщиною також 0,5 см. Посолити і поперчити.

  3. Лук очистити і нарізати кружечками. Викласти його на розпечену, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.

  4. Далі збільшити вогонь і зверху на цибулю викласти яловичину і першу хвилину не перемішувати. Потім вогонь зменшити, все перемішати. Через 2 хвилини додати сметану і томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин періодично помішуючи.

  5. Далі ще злегка поперчити і, якщо потрібно, посолити. Тушкувати ще 2 хв. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню або овочами. Відмінно підійде до відварного рису або картоплі.