![Сметанне желе з бананами](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.ca5f9a342099391f1f7fd97c104b4cfc.350x350.jpeg)
Сметанне желе з бананами
- 1. Сметана — 500 г.
- 2. Цукор — 100 г,
- 3. Банани — 2 шт.
- 4. Желатин — 15 г.
- 5. Шаколад — 25 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сметану кімнатної температури викласти в чашку для міксера, туди додати цукор. Збити міксером до повного розчинення цукру, приблизно 5 хвилин.
Нагріти 100 мл. води (не окріп) і залити нею желатин. Ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Потім остудити, періодично помішуючи.
Коли желатин охолоне до кімнатної температури, додати його до сметани. Бажано щоб температура сметани і желатину була приблизно однаковою. Потім знову збити міксером.
Банани очистити і порізати кубиками. А потім розкласти їх по формах.
Збиту сметанну суміш влити у форми і поставити їх в холодильник, не менше ніж на 2 години.
Поки желе застигає, натерти шоколад на дрібній тертці.
Після застигання желе, посипати його шоколадом і подавати.