Морквяний пудинг із вимоченої моркви
Пудинг - це десерт англійської національної кухні, який готується на водяній бані з яєць, цукру, молока і муки в спеціальній формі з отвором в середині. В даний час існує величезна кількість рецептів самих різних пудингів. Багато які з них досить віддалено нагадують традиційні пудинги. Морквяний пудинг із вимоченої моркви - цікавий варіант приготування цієї страви. Порада: пудинг не рекомендується готувати при високій температурі: корочка на ньому підгорить, а середина страви залишиться сирою. Приготований таким чином пудинг при вийманні його з духовки дуже швидко "сяде". Досвідчені господині ставлять пудинг в слабо розігріту духовку, а потім поступово підвищують температуру.
- 1. Масло вершкове — 15 г.
- 2. Морква — 150 г.
- 3. Сметана — 30 мл.
- 4. Молоко — 50 мл.
- 5. Домашній сир — 50 г.
- 6. Висівки — 5 г.
- 7. Яйце куряче — 1 шт.
- 8. Цукор — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Моркву очистити, натерти на дрібній тертці, залити водою, залишити на 3-4 години, при цьому необхідно кожну годину заливати свіжу воду.
За допомогою марлі віджати рідину з моркви. До м'якоті додати молоко, 10 г. вершкового масла, викласти отриману суміш на розігріту сковороду. Протушкувати.
У готову моркву додати жовток, який попередньо необхідно змішати з протертим сиром. Також додати білок і цукор. Перемішати до однорідної маси.
Змастити форму для випікання маслом, присипати висівками, викласти масу, випікати до готовності. Подавати зі сметаною/варенням.