Великодня квітка
- 1. Молоко — 200 мл.
- 2. Яйця — 2 шт.
- 3. Олія — 50 мл.
- 4. Масло вершкове — 70 г.
- 5. Цукор — 1 стакан
- 6. Сіль — щіпка
- 7. Борошно — 5 стаканів
- 8. Дріжджі — 40 г.
- 9. Родзинки — 60 г.
- 10. Цукати — 30 г.
- 11. Кориця — 2 ч. л.
- 12. Цукрова пудра — 2 ст. л.
- 13. Апельсиновий сік — 2 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Приготувати здобне опарне тісто на дріжджах.
Промити родзинки, просушити. Нарізати цукати шматочками. Розтопити вершкове масло, трохи охолодити. Готове тісто розкатати пластом 0,5 см. в товщину, змастити 2 столовими ложками вершкового масла. Висипати на тісто родзинки, цукати, розподілити рівномірним шаром, присипати звичайним і ванільним цукром (можна і корицею).
Згорнути тісто з начинкою в рулет. Покласти рулет на деко, змащене маслом, скрутити у вигляді кільця. Кінці рулету змастити білком, з'єднати їх, міцно зчепивши.
Ножицями проробити невеликі надрізи по всьому рулету. Нехай підійде в теплому місці. Перевірити через 20 хвилин, поставити в духовку. Випікати 25 хвилин при температурі 180°C градусів. Прикрити верх рулету фольгою, щоб не підгорів, і пропекти іншу частину.
Витягнути рулет і залишити під рушником. Зробити апельсинову глазур, додаючи невеликими порціями апельсиновий сік в цукрову пудру. Полити глазур'ю рулет, і поки вона не охолола, прикрасити родзинками, горіхами, цукатами.