Брауні з сиром і вишнями
- 1. Шоколад — 100 г
- 2. Масло вершкове — 120 г
- 3. Цукор — 150 г
- 4. Яйця — 4 шт.
- 5. Борошно — 150 г
- 6. Розпушувач — 1 ч. л.
- 7. Сир кисломолочний — 300 г
- 8. Ванільний цукор — 10 г
- 9. Вишні — 300 г
- 10. Сіль — 2 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Шоколад поламати на шматочки. Розтопити разом з маслом на водяній бані.
2 яйця і 50 г цукру збити міксером, додати дрібку солі і ванільний цукор.
Для сирного крему сир змішати з цукром (100 г) і рештою яєць (2 шт.). Розтерти міксером (або збити в блендері) до кремоподібного стану.
У збиті з цукром яйця додати охолоджений, розтоплений шоколад. Трохи збити міксером.
Додаємо розпушувач і борошно. Перемішуємо міксером, на найнижчій швидкості.
У форму (21 см) з високими бортиками, змащену вершковим маслом, виливаємо 1/3 тіста. Розподіляємо по формі.
Викладаємо половину сирної маси. На масу викладаємо вишню (половину від усієї кількості).
Далі: тісто, сирна маса, вишні, тісто.
Випікаємо 40-50 хвилин, в розігрітій до 180 градусів духовці. Охолоджуємо у формі.
Потім звільняємо від форми, нарізаємо на шматочки.
Смачного!